Over de Vlerick shop

De Vlerick webshop wordt beheerd door UniGear België, een onderdeel van Quintessence Business Development. UniGear is specialist in het beheren van duurzame merchandise voor onderwijsinstellingen in Nederland en België. Door middel van merchandise helpen wij onderwijsinstellingen op een duurzame en sociale manier hun identiteit uit te dragen en mensen bij elkaar te brengen.

Bij UniGear geloven we in merchandise voor een betere wereld. In de promotionele sector worden ieder jaar heel veel producten gemaakt die door productie zeer belastend zijn voor het milieu en vaak weggegooid worden, waardoor ze zorgen voor vervuiling van de wereld om ons heen. Bij UniGear geloven wij erin dat merchandise verduurzaamd moet worden. We willen het gebruik van grondstoffen en materialen die niet hergebruikt kunnen worden verminderen. Tevens willen we het gebruik van gerecyclede materialen bevorderen. Ook werken we met meerdere lokale partners samen zoals duurzame en sociale ondernemers en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt om zo bij te dragen aan een betere wereld. Lees hier meer over duurzaamheid.

Heb je een speciaal productverzoek of kun je het product waar je naar op zoek bent niet vinden? Neem dan contact met ons op of bekijk onze maatwerk website voor inspiratie en een offerte aanvraag voor producten naast ons standaard assortiment. We helpen je graag verder.

 

Unigear België

Uitbreidingstraat 84 (3e verdieping)

2600 Berchem                                                  

T. + 32 (0)3 300 17 53                                     

info@unigear.be                                                

www.unigear.be 

CRELAN: IBAN BE41 8508 4393 0310

BIC SPAA BE 22

BTW BE 881 339 723

Copyright © 2022 - 2024 UniGear. All rights reserved.