Maatwerk

Niet gevonden wat u eigenlijk zocht? Neem contact met ons op via info@unigear.be, telefonisch via +32 (0)3 300 17 53 of kijk eens op onze maatwerk website. We helpen u graag verder!

 

Producten uit de webshop voorzien van een extra opdruk

Onze Vlerick shop geeft een overzicht van de producten die wij standaard op voorraad hebben en die reeds zijn bedrukt met het Vlerick logo. Het is mogelijk deze producten te personaliseren met een naam, logo of tekst. Ook in grote aantallen. Een aanvraag hiervoor kunt u sturen naar info@unigear.be

 

Producten uit de webshop in grote aantallen

Grote aantallen zijn ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met info@unigear.be 

 

Producten die niet in de webshop staan

Maatwerk is zeker mogelijk. Neem hiervoor contact op met info@unigear.be voor meer informatie of kijk op onze maatwerk website voor inspiratie en een vrijblijvende offerte aanvraag. Buiten ons standaard assortiment van de Vlerick shop kunt u namelijk ook kiezen uit één van de overige 3000 artikelen uit onze uitgebreide maatwerk website. Deze promotionele items en relatiegeschenken worden door ons op maat gemaakt voorzien van het gewenste logo. Houd bij een maatwerk aanvraag rekening met een langere levertijd dan wanneer u een product bestelt uit het kernassortiment. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Weet u nog niet precies wat u zoekt?

Wij kunnen u adviseren en inspireren. Stuur een email naar info@unigear.be of neem contact met ons op per telefoon via +32 (0)3 300 17 53 met onderstaande informatie:

Soort / type product
Gelegenheid
Doelgroep
Aantal
Gewenste levertijd

Wij helpen u graag en nemen binnen 1 werkdag contact met u op! Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Copyright © 2022 - 2024 UniGear. All rights reserved.